Annons:

Djursdala orkade inte med starkt IFK Västervik

Kliton Bakiu var en av målskyttarna i IFK Västerviks 4-0-seger mot Djursdala SK. Foto: Arkivbild

Djursdala orkade inte med starkt IFK Västervik

Seriefavoriten IFK Västervik tog snabb revansch efter fadäsen mot Fågelfors i premiären. Djursdala SK vållade inga större problem och IFK vann till slut med 4-0 (1-0).

Annons:

Första halvlek var jämnt, men hemmalaget snodde åt sig en 1-0-ledning efter ett tidigt mål av 17-årige debutanten Roman Morhunov. Efter paus skruvade IFK upp tempot ytterligare och drog ifrån till 4-0. Kilton Bakiu, Jesper Garstedt och Brian Bechiari gjorde målen.

– Det var en bra match, vi kommer tillbaka på banan igen efter missen mot Fågelfors förra veckan. Vi spelar särskilt bra i andra halvlek och får mer lugn och bolltempo där. De bjöd upp till kamp i första, men det var en riktigt bra match av oss, säger Ayman Hadrous.

"Gör det bästa vi kan"

David Henriksson i DSK ansåg att det blev för stora siffror.

– Det är en rättvis seger, vi är med väldigt bra i 70 minuter och 2-1 hade speglat matchen bättre. Vi försökte gå lite mer för det och hade lite skavanker, jag tycker att vi gör det bästa vi kan.

Max Karlsson och Ludvig Lundqvist stack ut i Djursdala SK medan IFK Västervik hade sina främsta spelare i Roman Morhunov, Nils Alfonsson, Mostafa Yassin och Awet Shambel Habtu.

Tabellen kan du se här. 

Annons:

Jakob Karlsson

jakob.karlsson@dagensvimmerby.se

073 501 41 26

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt