Annons:

Många reaktioner efter beslutet: ”Otroligt tacksamma för tiden som varit”

Kim och Jimmi Wickström har fått många reaktioner efter beslutet om att lägga ner Boston Clothing i sommar. Foto: Ossian Mathiasson

Många reaktioner efter beslutet: ”Otroligt tacksamma för tiden som varit”

Boston Clothing i Vimmerby ska läggas ner i slutet av sommaren. Utförsäljningen är igång och Kim och Jimmi Wickström har fått många reaktioner efter beslutet.

Annons:

Det har gått några dagar sedan Jimmi och Kim Wickström kom med beskedet att de lägger ner den populära klädbutiken Boston Clothing i centrala Vimmerby. Klädbutiken kommer hålla öppet precis som vanligt fram till slutet av sommaren. 

Anledningen till beslutet är att de vill ägna mer tid till vänner och familj. Det är en butik som har betytt och betyder väldigt mycket för Vimmerbyborna, vilket Boston-ägarna har märkt av sedan de gick ut med nyheten i onsdags.

– Responsen har varit blandad. Många är såklart ledsna för att Boston ska läggas ner och samtidigt är de flesta förstående och tycker att vi tar rätt beslut. Vi är otroligt tacksamma för den tiden som varit och de många fina relationer med kunderna som vi gemensamt har byggt upp. För oss är de flesta som kommer in i butiken inga kunder utan vänner som vi vill hjälpa. Vi pratar inte bara kläder, tvärtom så är det nog kläder vi pratar minst om med våra besökare. Vi har delat glädje och sorg, fått ta del av många fina stunder i människors liv men också av de mörkaste stunderna. Det är klart att det sätter spår, säger Kim Wickström. 

Utförsäljningen är igång

Bostons utförsäljning startade i fredags och Kim Wickström tycker att den har gått ganska bra så här i upptakten. 

– Vi är tacksam för varje kund som kommer till oss. Vi försöker att hjälpa alla med så bra service som möjligt och se till att inte för många personer är i butiken samtidigt på grund av risken för smittspridning. Vi får högst vara 10 personer åt gången nämligen, säger Kim Wickström. 

Så här långt har ingen person visat intresse för att ta över verksamheten. 

– I nuläget finns det ingen, men jag tror att det kommer. Har man en dröm att starta en klädbutik i Vimmerby har man en väldigt bra chans nu. Det är två otroligt bra lokaler vi har, med bra grannar och en fungerande webbshop om man vill ta det steget. För Vimmerbys skull hoppas jag verkligen att hålet efter oss fylls igen, säger Wickström.

Annons:

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagensvimmerby.se

0703787116

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt