Annons:

BUTIK I VIMMERBY BYTER ÄGARE  – ”VARIT HIMLA ROLIGT”

Roger Jonsson har drivit Tempo i Vimmerby tillsammans med sin fru Jenni i 15 år. Nu tar en ny ägare över. Foto: Simon Henriksson

BUTIK I VIMMERBY BYTER ÄGARE – ”VARIT HIMLA ROLIGT”

Vimmerbybutiken Tempo byter ägare. Roger och Jenni Jonsson ska flytta tillbaka till Skåne och ta över en annan Tempo-butik där. Ny ägare blir Björn Johansson, som har en lång erfarenhet från branschen. Vimmerby Tidning var först med att berätta om nyheten.
– Det har varit himla roliga år, säger ägaren Jenni Jonsson.

Annons:

Paret har drivit butiken i 15 år.

– Det var dags att göra något annat. Vi flyttar hem till Skåne och har nya utmaningar på gång där och vi ska ta över en annan butik. Vi har haft riktigt roliga och utmanande år i Vimmerby, säger Jenni Jonsson som är nöjd med utvecklingen:

– När vi tog över butiken för 15 år sedan var den betydligt mindre i omsättning och charkavdelningen var inte så stor. Vi har utvecklat den och har ett större utbud nu. Sedan har vi haft riktigt bra personal i Vimmerby och det är en av byggstenarna, vi är som en familj vi som jobbar på Tempo.

Björn Johansson, som nyligen var butikschef på Coop i Vimmerby, tar över butiken den 1 maj.

– Det känns tryggt att lämna över vår tonåring i trygga händer. Han kan bygga vidare på det vi har byggt upp och göra det ännu bättre.

Annons:

Jakob Karlsson

jakob.karlsson@dagensvimmerby.se

073 501 41 26

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt