Annons:

Vill du åka med i en rallybil? Nu har du en unik chans

Peter Göransson, Malin Albertsson, Lars Jonsson och Carola Erenlöf Roser lanserade tävlingen i dag. Foto: Linus Johansson

Vill du åka med i en rallybil? Nu har du en unik chans

Har du drömt om att åka med i en rallybil under en tävling? Då kan den drömmen slå in i samband med Midnattssolsrallyt. I dag lanserades en digital tävling där du kan vinna en plats i kartläsarstolen.
– Närmare rallyt än så går inte att komma, säger Lars Jonsson, projektledare för Midnattssolsrallyt.

Annons:

Bakom tävlingen står Vimmerby Turistbyrå, Hultsfreds Turistinformation samt Midnattssolsrallyt med projektledaren Lars Jonsson i spetsen.

Den digitala tävlingen går ut på att man kan vinna en plats i kartläsarstolen under Midnattssolsrallyt, som har Vimmerby som centralort, men även körs i bland annat Hultsfred. Två personer kommer att vinna varsin sträcka och troligen handlar det om SS1 och SS12, sträckorna som går centralt i Hultsfred respektive Vimmerby.

– För att ha chansen att vinna ska man motivera med max två meningar vilket fordon man skulle vilja se i rallyt och man använder sig av hashtagen #jagvillåkamed, säger Malin Albertsson, Turism- och informationschef i Hultsfred.

– Det här är del ett i tävlingen. I samband med rallyt kommer vi att lansera del två, fortsätter Albertsson.

Vinnaren dras 21 juni

Vem som kommer att köra rallybilen är i nuläget inte klart.

– Den tilltänkte VIP-chauffören har blivit sjuk så just nu har jag inte landat vem det blir. Men det blir förstås en regelrätt rallyförare och det blir full fart. Vi kommer inte att hålla tillbaka hästarna på något sätt, säger Lars Jonsson.

Vinnarna i tävlingen kommer att presenteras den 21 juni.

Midnattssolsrallyt körs den 28 juni-1 juli och 200 ekipage kommer att stå på startlinjen.

Annons:

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt