Annons:

KRITISKT LÄGE FÖR FLICKA EFTER OLYCKA – HAR LIVSHOTADE SKADOR

En flicka i 16-årsåldern blev i dag påkörd av en vattenskoter utanför Loftahammar och vårdas på universitetssjukhuset i Linköping med livshotande skador. Bilden är en genrebild Foto: Pixabay

KRITISKT LÄGE FÖR FLICKA EFTER OLYCKA – HAR LIVSHOTADE SKADOR

Den flicka som blev påkörd av en vattenskoter i Loftahammar på onsdagseftermiddagen fördes till universitetssjukhuset i Linköping och har opererats akut. 

Annons:

I eftermiddags inträffade en vattenskoterolycka i Loftahammar där en 16-årig flicka blev påkörd. Hon hämtades av ambulans och har nu opererats akut på Linköpings Universitetssjukhus. Hon har livshotande skador och läget är kritiskt. 

Polisen har upprättat en anmälan om vårdslöshet i båttrafik och utöver vattenskotern har även en båt varit inblandad i olyckan, enligt polisen. Både båten och vattenskotern är tagna i beslag.

"Närmare omständigheter kring hur olyckan har gått till är under utredning. I olyckan har ett flertal unga personer varit inblandade, men bara en har behövt föras med ambulans till sjukhus. I nuläget kommer ingen information att lämnas kring person/personer misstänkta för brott", skriver polisen på sin hemsida.

Ytterligare uppdateringar kan dyka upp under kvällen. 

Lotta Eliasson

Ossian Mathiasson

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt