Annons:

Thuresson förlänger med Gullringen - lånas ut till DSK

Isack Thuresson kommer att spela med Djursdala kommande säsong. Foto: Linus Johansson

Thuresson förlänger med Gullringen - lånas ut till DSK

Vi har tidigare berättat att Isack Thuresson var så gott som klar för spel med Djursdala SK nästa säsong. I kväll blev det helt klart. Samtidigt har mittfältaren förlängt sitt kontrakt med Gullringens GoIF över 2018.
– Det var bra att det gick att lösa på det här sättet, tycker huvudpersonen själv.

Annons:

Inför säsongen 2016 skrev Isack Thuresson på ett tvåårskontrakt med Gullringen. Men i nuläget finns inte motivationen för en satsning i division fyra och därför kommer mittfältaren att lånas ut till sin förra klubb Djursdala SK. Det blev helt klart i kväll. Samtidigt förlängde Isack Thuresson sitt kontrakt med Gullringen att gälla även över 2018.

– Det blev en bra lösning för alla parter, tycker jag. Nu är jag utlånad tills vidare och skulle jag få suget tillbaka och vilja tränare hårdare så har jag möjligheten att gå tillbaka till Gullringen, säger Isack Thuresson.

Saknar motivationen

Anledningen till att Thuresson kliver ned i division sex är att han saknar den rätta motivationen.

– Jag har inte motivationen till att träna den mängd som krävs för att spela i division fyra. Då känns det bättre att gå ned några snäpp, träna lite mindre och se om suget kommer tillbaka. För mig var Djursdala ett självklart alternativ i det här läget. Sen måste jag säga att jag har trivts väldigt bra i Gullringen, med både laget och föreningen.

Nionde nyförvärvet

Isack Thuresson är Djursdalas nionde (!) nyförvärv. Tidigare klara nyförvärv är Henrik Milton (IFK Tuna), David Henriksson (Gullringen), Jimi Thörn (Storebro), Jasmin Beslic (Rumskulla), Anton Strömberg (Gullringens pojklag), Patrik Nilsson (Södra Vi), Daniel Steigård (Södra Vi) och Jonatan Carlson (Storebro).

– Jag tycker att det ser jättebra ut. Det är ett roligt gäng i Djursdala så det ska bli kul. Sen är det bara hoppas att folk tränar på, då kan det bli riktigt bra, tror Isack Thuresson.

Annons:

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt