Annons:

JUST NU: BIL MEJADE RAKT IN I ENTRÉN TILL FRENDO I HULTSFRED

En bil körde, av okänd anledning, rakt in i entrén till Frände i Hultsfred precis efter stängning. Foto: Räddningstjänsten i Hultsfred

JUST NU: BIL MEJADE RAKT IN I ENTRÉN TILL FRENDO I HULTSFRED

Strax efter midnatt under natten mellan tisdag och onsdag körde en personbil kört in i entrédörren till Frendo i Hultsfred.

Annons:

Larmet inkom till SOS Alarm klockan 00.04 under natten mellan tisdag och onsdag. Det som har hänt är att en personbil har kört rakt in i entrédörren till Frendo på Norra Oskarsgatan i Hultsfred och det hände strax efter mackens stängning. 

– Bilen har kört rakt in i butiken genom entrédörren. Vi vet inte anledningen än utan vi väntar på polisens undersökning. De som har kört bilen är kvar så det är ganska lugnt på platsen, säger Michael Hesselgård vid räddningstjänsten i Hultsfred. 

Enligt Michael Hesselgård var det fem personer som färdades i bilen som mejade rakt in i butiken och orsakade stora skador på butiksentrén. 

– Vi vet inte varför det har hänt. Polisen har kommit fram till platsen och får utreda det. Det låter i alla fall konstigt och läget är oklart. Entrédörren har fått omfattande skador, säger Hesselgård. 

Ingen person ska ha kommit till skada i samband med olyckan. 

Annons:

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagensvimmerby.se

0703787116

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt