Annons:

Nystartad trio uppträder på Hulingen:

Emilia Holmberg, Marlene Karlström och Sandra Näslund uppträder på Hulingen. Foto: Privat

Nystartad trio uppträder på Hulingen: "Vi är supertaggade"

Trion Sandra Näslund, Emilia Holmberg och Marlene Karlberg har uppträtt tillsammans i drygt en månad. Nu väntar en spelning på Hotell Hulingen i afton.
– Vi är supertaggade, säger Sandra Näslund.

Annons:

Den nybildade musiktrion Dollydots fann varandra i samband med nationaldagsuppträdandet ombord på Smalspåret från Hultsfred till Västervik.

Efter det har Dollydots uppträtt vid flera äldreboenden i Hultsfreds kommun.

– Spelningarna på de särskilda boendena var så uppskattat. Vi njöt till fullo och hade så roligt under tiden. Personal kom fram efteråt på samtliga ställen och berättade hur de äldre hade lyst upp, sjungit med och vissa som vanligtvis inte visar så mycket hade stampat takten eller klappat händerna. Då känns det bra i hjärtat, säger Sandra Näslund. 

Spelning på musikhotellet

Nu väntar en spelning på Hotell Hulingen på fredagskvällen.

– Det ska bli jättekul. Vi är supertaggade. När vi fick frågan om att spela på hotellet sa vi ja direkt. Det känns spännande att få visa upp en helt annan sida av oss själva och en helt annan genre mot vad vi själva brukar sjunga, och nu med en helt annan publik. 

Det blir en skön mix vid spelningen.

– Vi kommer att bjuda på en skön blandning av 50- och 60-talslåtar, lite allsång, dragspel, dans och trestämmig sång.

Nu verkar Dollydots vara här för att stanna dessutom.

– Det känns som att vi har blivit Dollydots med hela kommunen och närområdet. Fler spelningar dyker upp och vi har bestämt oss för att köra på. Vi ser fram emot en härlig sommar och har även börjat ha tankar kring en höst och jul med uppträdanden. Vi har snart funnits i två månader

Annons:

Simon Henriksson

simon.henriksson@dagensvimmerby.se

076 815 45 71

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt