Annons:

Anton Brorsson gav Vimmerby en drömstart i derbyt mot Djursdala. Foto: Stefan Härnström

Brorsson efter målkalaset: ”Kunde inte blivit bättre”

Anton Brorsson har mött Djursdala mängder med gånger genom åren. Att vinna med 8-0 var något nytt.
– Gud vad skönt. Det kunde inte ha blivit bättre, säger han.

Annons:

Det var just Brorsson som öppnade himmelen för Vimmerby efter två minuters spel. Ett läckert anfall avslutades med en klinisk nick från den offensive kraften. Bästa tänkbara start för både Vimmerby och Brorsson.

– Jag tycker att vi inleder piggt och springer sönder dem. Vi vinner varje andraboll och gör precis det vi ska. Vi är mer trygga och vi är mycket mer tränade än dem. Första matchen var det mycket nerver och press, men nu släppte det direkt. Jag tycker att det var jätteviktigt att få in två tidiga mål, går det en kvart eller en halvtimme är det alltid jobbigt när man är mycket bättre.

Brorsson gjorde en lysande insats.

– Det kändes väldigt bra. Jag spelade utan press och kunde spela mitt spel. Första målet var riktigt snyggt hela vägen och det andra var också ett snyggt fotbollsmål.

"Absolut inget dåligt lag"

Att det skulle bli 8-0 förvånar de flesta.

–  Det tänkte jag verkligen inte, jag tänkte att det skulle bli tufft.

Vad är förklaringen?

– Vi är mer tränade och orkar springa mer. Det var verkligen klasskillnad idag, men Djursdala är absolut inget dåligt lag. Sedan vet vi att vi behöver målen och det är skönt att vi fortsätter göra mål. Vi hade energi kvar på slutet och fortsatte göra mål även om vi bytte lite.

Vad betyder storsegern för er?

– Det är skönt att starta hösten med ett målkalas, det tar med oss inför de andra matcherna. Det kunde inte ha blivit bättre.

Annons:

Jakob Karlsson

jakob.karlsson@dagensvimmerby.se

073 501 41 26

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt