Annons:

Bröt kontraktet med VH – nu är forwarden klar för ny klubb

Tidigare VH-forwarden Jesper Bärgård är klar för ny klubb. Foto: Ossian Mathiasson

Bröt kontraktet med VH – nu är forwarden klar för ny klubb

Jesper Bärgärd fick det inte att stämma i Vimmerby Hockey och bröt kontraktet efter grundserien. Nu är han klar för moderklubben Enköping efter att ha avslutat säsongen i Tranås.

Annons:

Jesper Bärgård, 26, var en spetsvärvning inför förra säsongen men det blev inte vad varken huvudpersonen själv eller Vimmerby Hockey hade tänkt från början. 

Bärgård bröt kontraktet i december och kritade på för konkurrenten Tranås AIF, som hela vägen till playoff 3 innan säsongen blåstes av på grund av coronaviruset. 

"Jesper är pådrivare"

Nu lämnar forwarden Småland och är klar för en återkomst i moderklubben Enköping. Han har skrivit på ett kontrakt som sträcker sig över de kommande två säsongerna. 

”Tillsammans med tidigare värvningar av exempelvis Adam Rachidi och Johan Eek tillför signeringen med Jesper ytterligare tyngd och rutin till ESK Hockeys minst sagt intressanta lagbygge inför kommande säsong. Jesper är en pådrivare. Bra tvåvägsspelare och vi får in en ledare både på och vid sidan av isen”, skriver Enköping om värvningen av Bärgård på sin hemsida. 

Annons:

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagensvimmerby.se

0703787116

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt