Annons:

Länsförsäkringar utökar personalstyrkan – nyanställer flera personer

Anna Blom är vd för Länsförsäkringar i Kalmar län. Foto: Simon Henriksson/Arkiv

Länsförsäkringar utökar personalstyrkan – nyanställer flera personer

Nu utökar Länsförsäkringar i Kalmar län sin personalstyrka. Från och med årsskiftet börjar tio personer inom bolaget, bland annat i Västervik och Vimmerby.

Annons:

Detta eftersom Länsförsäkringar i Kalmar län från och med 1 januari även börjar utföra skadedjursbekämpningar och besiktning av byggnader i egen regi. De nya rollerna består av trygghetstekniker, besiktningstekniker och kundrådgivare, skriver Länsförsäkringar i ett pressmeddelande.

Tjänsterna kommer placeras i Västervik, Vimmerby och Kalmar.

– Vid framtida kundmöten bestående av byggnadsbesiktning och skadedjursbekämpning kommer vi nu att kunna ge våra kunder skadeförebyggande råd och tips och hjälpa dem till ett skadefritt liv, vilket helt ligger i linje med vår affärsidé. I en allt mer digitaliserad omvärld och i en tid när alla satsar på att utveckla digitala möten är det av stor vikt att även kunna träffa våra kunder fysiskt och skapa kundnytta och mervärde för våra kunder på plats i deras hem, säger Länsförsäkringars vd Anna Blom.

I och med utökningen har Länsförsäkringar nu 210 anställda. Utökningen följer bolagets målsättning om långsiktig lokal närvaro i länet, skriver man i pressmeddelandet.

Annons:

Simon Henriksson

simon.henriksson@dagensvimmerby.se

076 815 45 71

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt