Annons:

Talangfulle målvakten klar för DSK:

Linus Palmér Hård är klar för Djursdala SK 2024. Foto: Djursdala SK

Talangfulle målvakten klar för DSK: "Riktigt kul"

Djursdala SK har gjort klart med sin andra värvning inför 2024. Det är talangfulle målvakten Linus Palmér Hård som blir utlånad från VIF till DSK.

Annons:

Tidigare i veckan blev Erik Jigsved från Storebro IF klar för division 5-laget. Nu har DSK presenterat sitt andra nyförvärv inför nästa säsong. 

Det rör sig om 18-årige målvaktstalangen Linus Palmér Hård. 

– Jag väljer att spela i Djursdala eftersom det verkar vara en bra miljö för mig att utvecklas i. Att testa på seniorspel är viktigt för min utveckling och det ska bli riktigt kul. Det har varit väldigt bra fart och nivå på träningarna och det kan passa mig bra. Fortsätter vi att spela en sådan typ av fotboll så tror jag att DSK kan överraska lite kommande säsong. Därför tror jag att detta kan bli väldigt bra om vi får ihop det redan från början, säger Linus Palmér Hård till klubbens sociala medier.

Petter Sandberg och Karl Ekholm var målvakter i DSK mot slutet av den gångna säsongen, men då den förstnämnde även är en duktig utespelare ser klubben det här som en bra lösning. 

– Linus är en väldigt duktig målvakt som flera lokala lag velat se i sitt mål 2024. Med tanke på att VIF har det väldigt gott ställt på målvaktssidan, så är vi jätteglada att vi kunde hitta den här lösningen. Vi har haft en väldigt bra dialog med Vimmerby IF hela vägen och är tacksamma för att Linus nu bestämt sig för spel hos oss, säger DSK:s sportsligt ansvarige Simon Henriksson.

Annons:

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt