Annons:

DSK SPELAR VIDARE I DIVISION 5 – FÅR FRIPLATS

Djursdala SK har erbjudits en friplats till division 5. Foto: Ossian Mathiasson

DSK SPELAR VIDARE I DIVISION 5 – FÅR FRIPLATS

Djursdala SK spelar vidare i division 5 kommande säsong då klubben har tilldelats en vakansplats. 
– Det är härligt, säger Simon Henriksson i DSK:s sportgrupp.

Annons:

Djursdala SK slutade tvåa i sin kvalgrupp och blev femte bästa tvåa över de sex kvalgrupperna efter 2–1-segern mot VSGF/JAIK i sista omgången. Frågan har efter slutsignalen varit om segern skulle räcka för fortsatt division 5-spel.

DSK får friplats

Nu kan föreningen jubla högt. DSK kommer spela i division 5 kommande säsong då det har uppstått en vakansplats efter Växjö BoIS, som la ner sitt lag 

”I Div 5 Herr 2021 kommer även en vakansplats omgående att handläggas. Det är platsen efter Växjö BoIS som sent drog sig ur Div 4 SV Herr och inte kommer att ta plats i Div 5 Herr 2021. Denna vakansplats kommer att erbjudas Djursdala SK (femte bästa tvåa) från kvalet till Div 5 Herr”, skriver Smålands Fotbollförbund på sin hemsida. 

Simon Henriksson, spelare, styrelseledamot och involverad i sportgruppen, är glad över att DSK får spela vidare i femman. 

– Det har varit en tuff och jobbig säsong där mycket har gått emot oss, så det är skönt att vi fortsätter i femman och har fått en friplats. Roligt att ”Gunte” (Andreas Gunnarsson) fick avgöra i lördags, det är en spelare som har jobbat på och tränat hårt hela säsongen, säger Simon Henriksson.

Annons:

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagensvimmerby.se

0703787116

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt