Annons:

Här kommer de lokala division 4-lagen spela 2021

IFK Tuna och Vimmerby IF får tillsammans med Gullringens GoIF möta lag från Höglandet och Jönköpingstrakten under 2021. Foto: Simon Henriksson

Här kommer de lokala division 4-lagen spela 2021

Frågan har varit i vilken serie Vimmerby IF, Gullringens GoIF och IFK Tuna ska placeras. Nu har Smålands Fotbollförbund släppt sitt serieförslag. De lokala division 4-lagen får möta lag från Jönköping och Höglandet. 

Annons:

Serieförslagen till distriktsserierna i fotboll brukar komma i november men Smålands Fotbollförbund valde till den kommande säsongen att skjuta på serieanmälan fram till årsskiftet. 

Förbundet skulle i början av denna vecka presentera preliminära serieindelningar men det har skjutits framåt till följd av att de har haft två så gott som identiska division 4-förslag att granska lite mer noggrant. 

Får åka västerut

Frågan har varit åt vilket håll man ska skicka Vimmerby IF, Gullringens GoIF och IFK Tuna, antingen söderut för att möta Kalmar- och Ölandslag eller västerut för att möta lag från Höglandet och trakterna kring Jönköping.  

Förbundet har räknat på reslängden och konstaterar att det blir kortare resor för de lokala lagen om de åker västerut. Vimmerby, Gullringen och Tuna hamnar i den norra division 4-serien.

Så ser förslaget ut i sin helhet: 

Bankeryds SK

Gullringens GoIF

Höreda GoIF

IF Haga

IF Hallby FK

IFK Tuna

Malmbäcks IF

Myresjö/Vetlanda FK

Tenhults IF

Tranås FF

Vimmerby IF

Ömstads IS

Eventuella synpunkter på förslagen i division 4 ska inkomma till Smålands Fotbollförbund senast söndagen den 24 januari. Det digitala representantskapsmötet i Växjö den 7 februari ska i sin tur fastställa serierna inför 2021. 

Annons:

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagensvimmerby.se

0703787116

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt