Annons:

TOPPCHEF I KOMMUNEN HAR SAGT UPP SIG

Jennie Leander Lilja har sagt upp sig från sin tjänst som chef för Kulturskolan. Foto: Privat

TOPPCHEF I KOMMUNEN HAR SAGT UPP SIG

Kommunen står snart utan chef för Kulturskolan. Jennie Leander Lilja har nämligen sagt upp sig, uppger Vimmerby Tidning. 

Annons:

Jennie Leander Lilja blev chef för Kulturskolan hösten 2020. Hon kom då från en tjänst som danspedagog och den hade hon haft i hela tolv år. 

Tjänsten som chef för Kulturskolan tillträdde hon den 1 september det året. 

– Det är otroligt konstiga känslor. Jag är jätteglad och det känns superspännande att få vara med och utveckla Kulturskolan som chef. Nästa sekund har jag råångest över allt vad det innebär. När man har ett jobb så vet vad man vad man kan och vad man förväntar sig. När man ska testa något nytt är det lätt att man blir osäker eller rädd, så det är många olika känslor på samma gång, berättade Jennie Leander Lilja då. 

Men nu lämnar hon det jobbet. Vimmerby Tidning uppger på måndagen att hon under dagen sagt upp sig. 

– Ja, det stämmer att Jennie har sagt upp sig. Hon har fått ett annat jobb, men jag vill inte gå in på vad för jobb det är. Det får hon göra själv. Hon meddelade sitt beslut för sina medarbetare under måndagen, säger utvecklingschefen Egon Karlsson till tidningen.

Jennie Leander Lilja har tre månaders uppsägningstid, men exakt hur själva övergången kommer se ut är för tidigt att säga något om, menar Egon Karlsson. Enligt VT har hon fått jobb på folkhögskolan.

Annons:

Simon Henriksson

simon.henriksson@dagensvimmerby.se

076 815 45 71

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt