Annons:

Blir ingen fortsättning i VIBK:

Kevin Rosén blir inte kvar i Vimmerby IBK. Foto: Ossian Mathiasson

Blir ingen fortsättning i VIBK: "Alltid tråkigt när ett kapitel tar slut"

Kevin Rosén kommer lämna Vimmerby IBK. Det skriver klubben på sociala medier under söndagen.
– Det var ett gemensamt beslut, säger Kevin Rosén.

Annons:

Efter två säsonger i Vimmerby IBK blir det inga fler matcher för Kevin Rosén. Han och klubben är överens om att det inte blir någon fortsättning.

– Det blev klart under den här veckan. Det var ett gemensamt beslut och båda såg att jag fått ut det jag vill här. De har ett nytt spelsystem nu och där min roll inte behövs längre, säger Kevin Rosén.

Hur känns det?

– Det är alltid tråkigt när ett kapital tar slut. Det här är en del av mitt liv och jag kommer minnas detta. Jag är glad för det omhändertagande jag fick när jag först kom hit. Första delen av min tid i Vimmerby blev den bästa.

Vad händer för dig nu?

– Det är en bra fråga. Jag har inte kommit så långt ännu. Jag ville avsluta säsongen först, det har varit mitt första fokus. Nu tar vi nästa steg och jag har haft kontakt med lag i olika divisioner och länder. Vi får se vad som händer till slut.

Kevin Rosén kommer att bo kvar i Vimmerby tills han är klar för en ny klubb.

– Jag har ju mitt jobb på tennisklubben. Jag kör försäsong och får se om jag blir inbjuden att vara med Vimmerby, annars kör jag individuell försäsong till slutet av sommaren. Då ska jag ha något klart och vi får se om jag flyttar utomlands eller stannar i Sverige.

Annons:

Simon Henriksson

simon.henriksson@dagensvimmerby.se

076 815 45 71

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt