Annons:

120 personer sökte efter försvunna Agneta i rekordvärmen

Agneta, 60, har varit försvunnen sedan den 21 juni. Bilden är ett montage.

120 personer sökte efter försvunna Agneta i rekordvärmen

Ungefär 120 personer sökte efter försvunna Agneta i 30 graders värme på söndagen. 
– Det har varit väldigt varmt men sökarna har kämpat på väldigt bra trots värmen, säger Johanna Hedlund, operativ chef för sökinsatsen.

Annons:

Missing People kallade på söndagen till en ny sökinsats efter Agneta, 60, som har varit försvunnen sedan den 21 juni. Dagens sökinsats utgick från sågverket i Gunnarsmåla och 120 personer deltog i sökandet från klockan 10.00 till 18.30.

– Vi har betat av ännu fler områden så vi fortsätter att ta det stegvis. Det har inte varit gynnsamt att vara ute och söka i dag men de har kämpat på otroligt bra i värmen, säger Johanna Hedlund. 

Har ni gjort något fynd under dagens sökinsats?

– Det är bara polisen som informerar om eventuella fynd, säger Hedlund.

Det mesta tyder på att Missing People inte anordnar någon sökinsats i morgon (måndag). 

– Vi får utvärdera det vi har gjort i dag och de senaste dagarna och se hur vi ska jobba vidare. Jag kan inte säga när nästa sökinsats kommer bli. Morgondagen spenderas nog med att sammanställa dagens insats. Sökantalet har toppat rätt så rejält och det är många som ska jobba i morgon och behöver åka hem och vila upp sig. 

Polisens jourhavande förundersökningsledare har ingen ny information att komma med när vår tidning når honom på söndagskvällen. 

Annons:

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagensvimmerby.se

0703787116

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt