Annons:

Nyfödda Astrid festivalens yngsta sponsor

Föräldrarna Hamish Struthers och Amanda Wahlman med Kretsloppsfestivalens yngsta sponsor. Foto: Jakob Karlsson

Nyfödda Astrid festivalens yngsta sponsor

Redan innan Kretslopps-festivalen hade Ingebo Hagar fått ihop 14 000 kronor till arbetet med solceller. Första sponsorn – och den garanterat yngsta – var Astrid Wahlman, åtta veckor gammal. – Vi gillar det Kristina gör här, säger pappan Hamish Struthers.

Annons:

I helgen var det premiär för musikfestivalen Musik I Kretslopp vid Ingebo Hagar. Arrangemangets yngsta sponsor var definitivt Astrid Wahlman, åtta veckor gammal.

– Vi var här förra hösten och gillade platsen. Vi gick i skogen och tyckte att det var väldigt vackert, vi gillar atmosfären här och det Kristina gör med sitt miljötänk. Vi hörde om festivalen och tyckte att det var en briljant idé och gillar musik. Vi är väldigt glada för att kunna hjälp till, säger pappan och Kisabon Hamish Struthers.

Inför dopet planterade föräldrarna ett körsbärsträd på platsen.

– Vi gillar att man tänker på miljön och planterade träd när vi bodde på Nya Zeeland. Vi fick chansen att plantera det i den här offentliga miljön och då tog vi den. Vi kommer definitivt att ta med Astrid hit fler gånger och förhoppningsvis kommer hon att besöka den på egen hand när hon blir äldre. Jag hoppas att det blir något speciellt för henne.

Annons:

Jakob Karlsson

jakob.karlsson@dagensvimmerby.se

073 501 41 26

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt